Salon Dekorasyonu

Bej Rengi Salon Dekorasyonu Örnekleri

Bej rengi ev dekorasyonlarının bir numaralı rengi olmuştur. Geçtiğimiz bir kaç yıla kadar yoldan geçen on kişiye eviniz hangi renk tonlarında diye sorsanız eminiz cevabı bej veya tonları olurdu. Diğer tüm renklerle kolay uyum sağlaması, çok fazla güzel renk tonunun olması, büyük mobilyalarda kullanıldığında şık ve ferah bir ortam yaratması aynı zamanda kendine has bir elegant havası olması bu renk tonunu evlerimizin hakimi yaptı. Modern ev dekorasyonları klasik renk tonlarının dışına çıkan aykırı renk tonlarını ana öge yapmaya çalışan tasarımlarına rağmenbej rengini tamamen saf dışı bırakamadı. Bej rengi salon dekorasyonu örnekleri hala en çok aranan salon tasarımalrından biri olarka yerini koruyor.

Ev dekorasyonunda odaların her birini kendi tarzında tema ve renk ile dekore etmek gerekir. Isterseniz tüm evi belli bir rnek tonunda da dekore edebilirsiniz ancak bu oldukça sıkıcı bir görünüm ortaya çıkarır. Gri ve tonlarının siyahlarla buluşturulduğu fütürist tasarımlardan oldukça uzak olan bej rengi dekorasyon ögeleri bize biraz daha ağır ve klasik bir dekorasyon örneği sunar. Birbirini tonları ile tamamlayan, benzer tonların kullanıldığı aksesuarlar vardır. Bej renginin koyu tonları seksenler doksanlarda ağırlıklı olarak tercih edilmişse de günümüz modern tasarımlarında bu rengin koyu tonları artık bulunmaz.

Daha açık, pastel tonları ile modern bir hava ve görünüm yakalanır. Bej rengi ile uyumlu renkler bu rengin tonları yanı sıra koyu ve açık tonlarıdır. Dünyanın en güzel renklerinden biri olan beyaz diğer bir çok renk tonu ile uyum sağlayabildiği gibi bej rengi ile de uyum sağlar. Bunlaırn yanında hiç aklınıza gelmeyecek renkler de bej rengi salon dekorasyonu örnekleri içerisinde kendine yer bulabilir. Mesela lila rengi bu renk tonlarından bir tanesi. Lila renginin doğru tonunu bulabilirseniz bej rengi ile harika bir uyum içerisinde kullanabilirsiniz.

Salon dekorasyonlarında risk almayan mild renkler tercih etmek size kalmıştır ancak bej rengi bu güvenli renk tonları içerisindeki en modern renktir diyebiliriz. Bej rengini siyah ve kahverengi ile hatta modern bir hava katmak isterseniz gri ve tonları ile bile kullanabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir