Genel Dekorasyon

Bej Rengi Duvar Boyası İle Dekorasyon Örnekleri

Dünyanın her yerinde, moda ve trendlerden bağımsız olarak ev dekorasyonlarında her daim kullanılan bazı renkler vardır. Bej rengi ile tonları bu renklerin başında gelir. Bej rengi duvar boyası ile dekorasyon örnekleri bundan elli yıl öncesinde de en sevilen örneklerden biri idi, on yıl önce de şimdi de. Modern ev dekorasyonlarında daha farklı ve iddialı renk tonları ön plnana çıkıyor olsa da bej rengi ile tonlarının yeri ayrı. Oturma odasından yatak odasına, bebek odasından mutfaklara kadar evin tüm odalarında rahatlıkla kullanabileceğimiz harika bir renktir kendisi. Bu kadar sevilmesinin ve bu kadar uzun süre kullanılmasının en önemli sebebi ise, uyumlu olması. Açık veya koyu bir çok renk tonu ile çok rahat bir şekilde uyum sağlayabililiyor olması.

Klasik ve ağır bir salon dekorasyonu mu yapmak istiyorsunuz, o zaman hemen bej rengi ile krem tonlarını veya kahverengi tonlarını bir araya getirin. Haki yeşil ile bej renginin de harika bir harmonisi vardır. Bej rengi en çok duvar boyası olarak kullanılır. Duvarlarızını diğer renkler ile kolay kombine edilebilir bir tondan seçerseniz mobilyalarınızı çok daha kolay ve rahat bir şekilde seçebilirsiniz. Bej rengi duvar boyası ile dekorasyonu örneklerini incelediğimizde, örnekler içerisinde her tarzdan ve her renkten seçim yapıldığını görüyoruz. Kahverengi, haki yeşil rengi gibi klasik ve biraz koyu renkleri seçebileceğiniz gibi turuncu, yeşil ve kırmızı gibi canlı renkleri de seçebilirsiniz. Hatta bej rengi ile modern bir dekorasyon havası oluşturmak için isterseniz gri tonlarını da bu renk skalası içine dahil edebilirsiniz. Füme, gri gibi renkler bej rengi ile oldukça güzel bir şekilde kombinlenebilirler.

Yatak odalarımızda sıcak ve sakin bir hava oluşturmak isterken oturma odalarında genelde daha dinamik, daha şık bir hava oluşturmak istiyoruz. Mobilyaların şekilleri tarzları ile renkleri bu odaların ruhunu oluşturan detaylardır. Bej rengi duvar boyası ile dekorasyon örnekleri her bir oda için farklı bir tarz oluşturmak için aydınlık ve ferah bir ortam hazırlar.

Çeşitli örnekleri galerimizden görebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir