Bebek ve Çocuk Odası Dekorasyonu

Bebek Odası Duvar Süsleri

Bebekler, çok hızlı büyüyen her geçen gün daha farklı bir algılama yapısına sahip olan mucizevi yaratıklardır. Bu kadar hızlı büyüyen bir bireyin odasının da büyüdükçe anlamlandırabileceği, ona ilham vereceği, huzur ve mutluluk sağlayacak bir ortam olması gerekir. Tam bu noktada birbirinden tatlı ve yaratıcı bebek odası duvar süsleri devreye giriyor. Tüm duvarları, kapıları, pencereleri ve hatta tavanı bile süsleyebileceğiniz bu tasarım ürünler bebek odanızı renkli bir hale getiriyor.

Küçük bebeklere büyük hediyeler

Bebekler yaklaşık bir yaşına kadar sadece renkleri ve tatları ayırt edebiliyor. Bu durumda odasına yerleştirdiğiniz aksesuarlar sürekli hareket etmediği sürece dikkatini çekmiyor. Ancak biraz büyüdükten sonra her detaya, her özneye ayrı ayrı baktığını görürsünüz. Iste bebek odası duvar süsleri de bu zamanda bebeklerin dikkatini çekmek, onları hayal dünyası ve duygusal gelişimine katkıda bulunmak için tasarlanıyor. Bebeğinizin yatağının tam karşısındaki duvara tatlı bir font ve renkle bebeğinizin ismini yazabilirsiniz. Etrafına yerleştireceğiniz sevimli stickerlar ile bu ismi daha güzel de gösterebilirsiniz.

Bebek odası dolap sticker tasarımları

Bebek odalarında en az bir tane bazen birden fazla dolap olur. Kıyafet dolabının dışında bebeğin bezlerinin ev ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu şifonyerler de vardır. Bu şifonyerleri minik kuzu stickerları ile ya da bulutlar ve yıldızlar ile süsleyebilirsiniz. Bebek mavisi, beyaz ve pastel yeşil renkleri ile ana renkler de bebek odası süsleri için uygun renklerdir. Sadece odayı karartmayacak ve bebeği korkutmayacak büyüklükte stickerlar uygulamak her zaman daha doğrudur.

El yapımı bebek odası duvar süsleri

Kendi bebeğinize ya da sevdiğiniz birinin bebeğine el emeği göz nuru duvar süsü de yapmak isteyebilirsiniz. Malzemelerini aldıktan sonra yapımı çok kolay olan bu süsleri tüllerle, saten kumaşlar ile, kasnaklar üzerine kurdeleler ile yapabilirsiniz. Aynı zamanda yün olmayan ve uçuşup bebeği rahatsız etmeyecek bir ip türü ile örgü ile de yapabilirsiniz. Örgü bebek odası duvar süsleri genelde minik kuşlar, üzerinde nazar boncukları olan duvar süsleri olur. Bunların dışında makrame ipleri ile çeşitli motifler de yapabilirsiniz. Bebek odası genel dekorasyonu hakkında daha fazla bilgi için bebek odası perde modelleri yazımıza göz atabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir