Banyo Dekorasyon

24+ Banyo Havlu Askısı Modelleri ve Fiyatları

Banyolarda kullandığımız havlu askısı modelleri küçük parçalar ile bütünlük sağlayarak dekorasyonumuzu şekillendirmektedir. Banyo dekorasyonunda havlularımızı koyacağımız banyo askılıklarını seçerken sağlamlılık ve dayanıklılık önemlidir. Yapıştırmalı banyo havlu askısı modelleri zamanla deforme olup dayanıklılığını kaybetmektedir. Duvarlara monte edebileceğiniz banyo havlu askılığı modelleri almanızı tavsiye ederiz. Sizler için hazırladığımız en güzel banyo havlu askısı modellerini gelin birlikte inceleyelim.

En klasik tarz banyo havlu askısı modelidir. Fiyatı 35 liradır.

Gold rengindeki 8’li banyo havlu askısı modelidir. Fiyatı 70 lira ile 85 lira arasında değişiklik göstermektedir.

Farklı tasarımı ile dikkat çeken banyo havlu askısı modelidir.

Yuvarlak havlu askısı modelidir.Ürün kalitesine göre fiyat değişiklik göstermektedir. Yuvarlak havlu askılığı modelleri 10 lira ile 45 lira arasında değişmektedir.

4 Katlı dönen çelik havlu askısı modelidir. Fiyatı 125 liradır.

Daha farklı banyo havlu askısı modellerine bakma isterseniz paylaştığımız galeriyi inceleyebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir