Banyo Dekorasyon

Banyo Dekorasyonu Fikirleri

Ev dekorasyonlarında son dönemlerde banyo dekorasyonu fikirleri konusuna artan bir ilgi söz konusu. Aslına bakarsanız bu ilgi artışında yeni ve modern banyo döşeme ve duş tasarımlarının etkili olduğunu söylemek mümkün. Modern ve şık banyo aksesuarları sayesinde de banyolarını adeta bir salon şıklığında döşemeniz mümkün. Peki banyo dekorasyonlarında en çok hangi dekorasyon fikirlerine rastlanıyor? Merak ediyorsanız yazının devamına göz atmanızda yarar var.

Düz Camdan Duş Kabinleri

Banyolarına şıklığı taşımak isteyenlerin son dönemlerdeki tercihi, buzlu cam yerine düz camdan duş kabinlerinin tercih edilmesi şeklinde ortay çıkabiliyor. Gerçekten de düz bir camdan oluşan duş kabinleri oldukça şık bir görünüm oluşturuyor. Banyo dekorasyon resimleri incelendiğinde de en çok tercih edilen dekorasyonun bu olduğunu görebilirsiniz.

Ahşap ve Bambunun Banyolara Girişi

Ahşap kullanımı son dönemlerde ev dekorasyonlarının vazgeçilmezleri arasında görünüyor. Özellikle ham ahşabın dekorasyonlarda sıklıkla kullanıldığını görebilirsiniz. Bu dekorasyon hamlesinden banyolar da nasibini almış gibi duruyor. Ahşap ve bambu banyo dekorasyonlarına rastlarsanız hiç şaşırmayın.

Koyu Renk Mermer ve Taşların Kullanımı

Koyu rengin banyo dekorasyonunda kullanımı oldukça yeni bir dekorasyon hamlesidir. Daha önceleri aydınlık alanlar olarak görmeye alışkın olduğumuz banyolarda artık koyu renk mermer ve taşların da kullanılıyor olması, banyolara şıklık katan bir hareket olmuş diyebiliriz.Banyo modelleri resimleri ile bu dekorasyonları gözünüzde canlandırıp evinize uyarlayabilmenizi sağlıyoruz.

 

 

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir