Bahçe Dekorasyonu

Bahçe Dekorasyonları İçin Kendin Yap Fikirleri

Zamanının modern toplum hayatı ve sosyal yaşamı tüketim üzerine aşırı yoğunlaşmış durumda. Üretimin çok sınırlı olduğu, seri üretimin özendirildiği ve desteklendiği  bireysel üretim yerine de bireysel tüketimin olabildiğince ön plana çıkarıldığı bu zamanda kendin yap projeleri bireysel üretim konusunda bir devrim niteliğindedir. Bu kendin yap fikirleri veya kendin yap projelerinin illa artık malzemelerden hazırlanması da gerekmez. Sadece bu üretimi sağlamak için satın almanız gereken malzemeler olabilir. Bu noktada konu bireysel yaratıcılığın emek ile buluşmasıdır. Biz bu yazımızda sizlere bahçe dekorasyonları için kendin yap fikirleri ve projeleri hakkında bilgiler vereceğiz. Bu kendin yap fikirlerini isterseniz evdeki fazla malzemeleri değerlendirmek için kullanır, isterseniz hobi gibi yapabilirsiniz. Hobi olarak yapacaksanız önceden ihtiyacınız olan malzemeleri belirleyip hazırlamanız bunları temin etmeniz gerekecektir. Artık hemen hemen her şehirde hobi malzemeleri satan dükkanlar bulmak mümkün. Ayrıca online satış kanalları da bize bu konuda çok büyük imkanlar sunmaktadır. Kendin yap fikirleri neden bahçe dekorasyonları ile ya da bahçe yapı malzemeleri ile buluşuyor derseniz de, özellikle atık malzeme ile hazırlanan kendin yap ürünlerini en iyi değerlendirebildiğimiz alanlar bahçe dekorasyonları ile balkon ve teras dekorasyonlarıdır. Tabiki siz isterseniz aynı ürünleri salonlarınızda, mutfaklarınız ve hatta yatak odalarınızda bile kullanabilirsiniz. Ancak biz bu yazımızda onları bahçe dekorasyonunun bir parçası olarak değerlendirdik. Şimdi hızlıca bir iki örnek ile fikirlerimizi paylaşalım.

Hem doğal hem güzel ışıklandırma, bahçe aydınlatmaları

Bahçe aydınlatmalarında özellikle belli bir bölgeyi aydınlatmak isterseniz mumlar en güzel aydınlatma yöntemleridir. Açık havda sadece etrafını aydınlatıyormuş gibi görünse de aslında bulunduğu alana ciddi bir derinlik katmaktadır. Eski kavanozlarınızın, kenarı kırılmış olduğu için kullanılamayan çay bardaklarınızın veya çatlamış su bardaklarınızın içerisine çok az su koyun sonra üzerine minik mumları bırakın. Yaktığınız mumları bir arada veya dağınık olarak çeşitli yerlere yerleştirin. Işte size kendiniz yaptığınız dünyanın en ekonomik ve şık aydınlatma sistemlerinden bir tanesi. Bahçe dekorasyonu kendin yap fikirleri de farklı örnekleri sizlere sunuyor.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir