Düğün Paketleri

Arçelik Düğün Paketi Seçenekleri Sizleri Bekliyor

Evlilik sezonu yaklaşıyor, düğün tarihleri alınıyor. Gelinlik, ev, mobilya derken, paralar cepten bir bir çıkıyor. Ev kuran bir çiftin olmazsa olmazı beyaz eşyalar da, bütçelerin en büyük harcama kalemlerinden. ÖTV indirimi ve çeyiz paketleri ile bir nebze rahatlayan bütçeler, buradan arttırdıkları paralar ile başka eksiklerini kapatabiliyor.

Birçok firmanın, bu dönemde, hem satışlarını arttırmak, hem de ekonomiyi canlandırmak için beyaz eşya paketleri oluşturduğunu görüyoruz. Arçelik beyaz eşya düğün paketi konusunda öncü firmalardan birisi. Öyleyse pakette bulunan ürünleri yakından inceleyelim.

Buzdolabı

Arçelik Düğün Paketi kampanyasından yararlanabilmek için seçeceğiniz buzdolabının en az 500 LT kapasitesinde olması gerekiyor. Bu kapasitenin altındaki buzdolapları kampanya kapsamına girmiyor. 505 LT seçeneğinde, siyah, gri ve beyaz modellerde, A+,A+++ enerji sarfiyatında, tek kapılı ve buzluk üst tarafta olacak şekilde 1.989 TL’den başlayan modelleri bulmak mümkün.

Çamaşır Makinesi

Düğün paketinden yararlanabilmek için seçilen çamaşır makinesinin en az 8 KG kapasiteli olması gerekiyor. 8 KG altındaki çamaşır makinelerinin tek başına yaşayan kişiler için daha uygun olduğunu düşündüğümüzde, kampanyadaki makinelerin yeni evlenecek çiftler için ideal olduğunu söyleyebiliriz.

8 KG kapasiteli ürünleri incelediğimizde 1.419 TL’den, 3.519 TL’ye çok farklı fiyat alternatiflerinin olduğunu görüyoruz. Siyah, kırmızı, beyaz ve gri renk seçeneği bulunan makinelerde dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan birisi de makinenin devir hızı. Devir hızı arttıkça, çıkan çamaşırlar çok daha kuru olacağı için, evinizin güneş görüp görmemesine veya kurutma makinesi alıp almamanıza bağlı olarak, devirin kaç olması gerektiğine doğru karar vermeniz gerekiyor.

Bulaşık Makinesi

Arçelik Düğün Paketleri seçeneklerini tercih ettiğinizde, bulaşık makinesi tercihinizi de en az 3 programlı olarak yapmalısınız. 3 programlı makinelerden de 849 TL’den başlayan fiyat avantajı ile yararlanabilirsiniz. Bu fiyata aldığınız üründe A+ elektrik kullanımı, bardak koruma sistemi ve yarım yük yıkama fonksiyonu bulunmaktadır.

Tüm bu kampanyalı ürünleri almaya karar verdiğinizde hediye olarak 8314/DG modelli ürünü size hediye olarak veren Arçelik, yeni evleneceklerin bütçesine de destek olmuş oluyor. Ürünün tavsiye edilen satış fiyatının 749 TL olduğu göz önünde bulundurulduğunda, hediyenin de değeri ortaya çıkıyor.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir