Kendin Yap

Araba Lastiğinden Neler Yapılır

Araba lastiği diyerek lütfen yabana atmayalım.  Bir adet küçük araba lastiği ile akla hayale gelmeyecek türden şaşırtıcı fikir yapabilmek mümkün.

Araba lastiğinden neler yapılır görmek ve sizlerde şahane tasarımları kendi elleriniz ile ortaya çıkartabilmek için yazımızın devamını okuyun.

Eski araba lastiklerinden bahçe dekoru

Bu özel fikir sayesinde çok şık ve özellikle bahçe ya da teraslarınızda görüntüsü ile beğeni toplayacak bir çiçek saksısı yapabilirsiniz. Bu sayede bahçe dekorunuza büyük bir katkı sağlayabilirsiniz. Bu iş için size gerekli olan malzemeler bir lastik, silikon, kalın ipler, yuvarlar metal bir kapak ve saksı için ahşap ayaklar olacaktır.

 En başta lastik etrafını bol bol silikonlamanız ve kalın ipler ile lastiğin çevresini güzelce sarınız. Lastiğin bir tarafını metal kapak ile yapıştırarak kapatınız ve metal kapağın arkasına da ahşap ayakları yine güzelce yapıştırarak ayaklı bir saksı durumuna getirtiniz.

Artık saksınız kullanıma hazır ve çiçekleriniz için şahane bir ortam.

Lastikten köpek yuvası yapmak

Lastikleri, sevimli dostlarımız için yuvarlak ve yumuşak bir yuva haline getirmeniz mümkün. yuvayı istediğiniz noktaya konumlandırmadan önce etrafını sevdiğiniz renkler ile boyamanız gerekmektedir. Ardından istediğiniz yere alabilir ve içerisine sünger ile dolgu yapabilirsiniz. Küçük bir battaniyeyi tamda ortasına sererek kedi ya da köpekleriniz için bir yuva haline getirebilirsiniz.

Araba lastiğinden sehpa yapımı

 Özellikle bahçenizde kullanmak için bir adet araba lastiğini ahşap renkli bir boya kullanarak boyamanız gerekiyor. Ardından üzerine lastiğin dış çapı boyutuna denk gelecek ölçülerde bir çam yapıştırarak şık ve kullanışlı bir sehpa haline getirebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir