Banyo Dekorasyon

6 Metrekare Banyo Dekorasyonu (+25 Tasarım Örneği)

6 metrekare banyo modellerini inceleyeceğimiz bu yazımızda küçük banyoları olan ev sahiplerine fikirler vermeye çalışacağız. Küçük banyolarda en büyük sıkıntımız banyo yerleştirme şekline bir türlü karar verememek ve bunu nasıl yapacağımızı bilememektir. Şimdi gelin bu sorunumuza çözümler bulalım.

 

1- Fayans Seçimi ile Banyolarınızı Ön Plana Çıkartın!

Zaten küçük bir banyoya sahipseniz yapabileceğiniz pek fazla seçenek yok demektir. Fakat seçtiğiniz fayans seçimi ile banyolarında harikalar yaratabilirsiniz.

Küçük banyoları açık renkli fayanslar ile daha büyük gösterebilirsiniz.

2- Banyo Eşyalarınızı Yerleştirirken Dikkat!

Küçük ve dar banyolarda dolap, duşakabin, klozet konumunu iyi ayarlamak çok önemlidir. Az alandan fazla verim alacak şekilde yerleştirilmelidir.

3- Renkli Tasarımlar Deneyebilirsiniz!

Renkli tasarımlar ile banyolarınız daha ilgi çekici olacaktır.

 

Özellikle zıt renkler kullanmak küçük banyolarda sevilen bir tarzdır.

4- Duşakabin Tericihi Önemli!

Dar banyolarda buzsuz düz duşakabin camları seçmenizi tavsiye ederiz bu şekilde banyonuz daha geniş ve ferah gözükecektir.

6 metrekarelik banyoları incelediğimiz bu yazımız ile ilgili daha farklı modelleri incelemek isterseniz aşağıda paylaştığımız galerimizi bakmanızı tavsiye ederiz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir