Düğün Paketleri

5 Bin Lira ve Altında Alınabilecek Mobilya Düğün Paketi Önerileri

Düğün mevsimi geldi çattı. ÖTV, KDV indirimleri, düğün paketi derken, evlenecek kişilere indirimler devam ediyor. Bu yazımızda tek tek markaları inceleyerek, hangi markadan 5 bin liraya ne alabiliriz sorusuna cevap arayacağız.

Moda Life

Türkiye’nin düğün paketçisi sloganı ile yola çıkan firmanın düğün paketi fiyatları da oldukça uygun ve alternatifleri mevcut. Üstelik tüm ürünleri için iki yıl garanti veriyorlar.

Platin Düğün Paketi başlığı ile 4 bin 990 TL fiyat ile aşağıdaki ürünlere sahip olabilirsiniz.

Konsol, TV sehpası, yemek masası ve 6 adet sandalye, bir adet üçlü koltuk, bir adet ikili koltuk, bir adet berjer, gardırop, şifonyer, komodin ve iki kişilik bazalı karyola. Üstelik yatak da bu pakete hediye olarak veriliyor.

Akça Düğün Paketi başlığı ile 3 bin 590 TL fiyat ile aşağıdaki ürünlere sahip olabilirsiniz.

Konsol, TV sehpası, yemek masası ve 6 adet sandalye, bir adet üçlü koltuk, bir adet ikili koltuk, bir adet berjer, gardırop, şifonyer, komodin, iki kişilik karyola ve yatak başlığı.

Ünal Mobilya

Ceviz Düğün Paketi başlığı altında, 5 bin TL fiyat ile aşağıdaki ürünlere sahip olabilirsiniz.

Yatak odası dolabı, 2 adet komodin, karyola, şifonyer, ayna, TV ünitesi, masa ve dört sandalye, bir adet üçlü koltuk takımı, iki adet berjer.

Vivense Mobilya

Tüm Türkiye’ye teslimat yapabilen firmanın ürünleri iki yıl garantilidir.

Dört kişinin oturabileceği şekilde tasarlanmış köşe koltuk takımı, yemek masası ve 4 sandalye, konsol, bir adet sürgülü kapaklı gardırop, 1 adet karyola ve bir adet komodinden oluşan takım 5 bin TL fiyat ile satın alınabilmektedir.  Paketin adı Viola Düğün Paketi’dir.

İKEA

Genç neslin gözde markalarından İKEA ile düğün paketi ucuz mobilya konusunda inanılmaz seçeneklere sahiptir. 5 bin TL ile rahatlıkla istediğiniz paketi oluşturabilirsiniz. Sizin için örnek bir çalışma yaptık ancak bütçenize göre her türlü ürünü paketten çıkartıp yerine farklı ürünler eklenebilir. Aşağıdaki örnek ürünün fiyatı ise 3 bin 096 TL’dir.

Klippan ikili kanepe, iki adet Ektorp berjer, Hemnes Konsol, Fjellse/Luröy karyola, Jömna çift kişilik yatak, iki adet Brusalı komodin, Kullen şifonyer, Tarendö yemek masası, 4 adet Adde Sandalye

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir