Düğün Paketleri

5 Bin Lira ve Altında Alınabilecek Beyaz Eşya Düğün Paketleri

Evlilik sürecine giren çiftlerin kafalarında yer alan düşüncelerden biriside sonrasında evlerini oluşturacak takımların nereden alınacağıdır. Güzel ve modern bir görünüm yakalamaya çalışırken aynı zamanda ekonomik olmasını da amaçlamaktayız. Özellikle gelin adayları evlerinin içinde güzelliği ön planda olan eşyalar istemektedir. Damarlar ise daha çok olayı maddi açıdan düşünmektedir. Araştırmaya geçen çiftlerin ekonomik ve şık görüntüsüyle beraber düğün paketi olarak satışa sunulmuş seçenekler de yer almaktadır. Hem kadının istediği hem de erkeklerin istediği doğrultusunda seçenekler yapabilirler. Ekonomik fiyatlara yer veren ve kaliteli paketlerin birkaçını şu şekilde sıralayabiliriz;

*Ekonomik ve damatları zorlamayacak takımımız üçlü takımdan oluşmaktadır. Yatak odası, koltuk takımı ve yemek masası olarak ayarlanmıştır.  Fiyatı ise, 3.468.98 TL.

  *  Ekonomik olsun diyen beylerimiz için ise düğün paketi adı altında hoş takıma yer verilmiştir. Fiyatı ise, 4.50.00 TL

* Yeni evlenen çiftlere özel bir diğer  seçenek , 3 takımdan oluşmaktadır. Yatak odası, koltuk takımı ve odasıdır.  Bu gibi seçeneklere sırf yeni evlenen çiftlerimize rahatlık olması açısından yer verilmiştir.

Ev dekorasyonunu kafamızda , daha düğün gerçekleşmeden de öncesinde tasarlamaktayız. Biz kadınlar daha çok parasına değil de şık görünümüne, gelen misafirlerin beğenip beğenmeme durumuna bakmaktayız. Erkeklerin ilgilendiği kısım, düğün paketi olarak ne içerdiği ve düğün paketi fiyatı olmuştur. Birçok firma bu gibi durumlara özel kampanyalar ve fırsatlar sunmaktadır. Düğün paketlerinde hepsini birlikte almış olduklarından beraberinde gelebilecek bir diğer güzellik ise taksitlendirme olmuştur. Böylelikle evlilik gibi kutsal mertebeye ulaşmış çiftlerimiz, sonrasında beraber yaşayacakları evlerini rahatlıkla düzenleyebilmektedir.

Ev Eşyalarını Alırken Dikkat Etmeli Miyiz?

Elbette dikkat etmeliyiz. Alacağımız eşyaların garanti sürelerini kontrol etmeliyiz. Aldıktan hemen sonra bir sorun çıktığı takdirde bir sorun olduğunda , masrafını karşılayıp karşılamayacaklarını sormalıyız. Ve eşyaların kalite düzeyini yetkili kişilere danışmamız bizlere yarar sağlamaktadır. Özellikle düğün paketleri adı altında satılan oturma takımını, yatak odası gibi eşyalarımızı uzun süreli kullanım açısından daha detaylı araştırmalara yer vermemiz gerekmektedir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir