Genel Dekorasyon

35 Adet Modern Prefabrik Villa Örneği

Modern dünyanın yaşam alanı algısı da değişen teknoloji ve imkanlar ile bambaşka bir hale geldi. Eskiden kocaman evler, kocaman bahçeler popülerken şimdilerde minik ve kullanışlı daha doğrusu işlevsel evler ilgi görüyor. İşlevsel, ekonomik ev deyince de ilk akla gelen ev örnekleri prefabrik evler olmaya başladı. Prefabrik villa örnekleri, şık ve ekonomik olmalarının yanında dayanıklı ve güvenilir olmaları sebebiyle de dikkat çekiyor.

Modern yapı teknolojileri sayesinde oldukça kolay ve sağlam bir şekilde inşa edilebilen prefabrik yapılar, depreme diğer betonerme binalara göre daha dayanıklı oluyor. Dilediğiniz kat sayısında müstakil bir prefabrik villa örneği, diğer bina yapılarına göre çok daha kısa sürede ve ekonomik bir şekilde inşa ediliyor.

Dış cephe tasarımlarını kendi dilediğiniz şekilde değiştirebileceğiniz modern prefabrik villa örneklerinin en güzel özelliği  taşınabilir olmasıdır. Evinizi dilediğiniz zaman dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Bu sebeple bazı prefabrik yapıların altında tekerlekler vardır. Tıpkı tekne taşır gibi evinizi bir yerden başka bir yere taşıyabilirsiniz. İç dekorasyonu ve iç mimarisini normal bir betonerme evden farksız şekilde planlayabilirsiniz. Ahşap ile dost yapısı sayesinde beton evlerden daha sağlıklı bir yaşam alanı sunan bu prefabrik villa örneklerini artık ülkemizde çok daha fazla yerde çok daha fazla şekilde görmeye başlıyoruz.

Prefabrik ev fiyatları evin modeline, genişliğine ve kat sayısı dahil bir çok özelliğine göre değişmektedir. 2 katlı prefabrik ev fiyatları ve modelleri ile tek katlı prefabrik ev fiyatları farklıdır. 3 katlı örnekler olsa da genelde dubleks prefabrik ev modelleri tercih edilmektedir. Bu villa modellerinin teraslı olanları, balkonlu olanları, bahçeli olanları ve hatta çatısı cam olup gökyüzünü görebilmenizi sağlayan özel tasarım modelleri vardır.

Galerimizde sizler için hazırladığımız birbirinden güzel 35 adet modern prefabrik villa örneğini görebilirsiniz. Nasıl bir ev istediğinize karar vermeden önce mutlaka bizim örneklerimizi inceleyin.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir