Genç Odası Dekorasyonu

3 Kişilik Ranza Modelleri

Hepimizin ortak sıkıntısı evlere sığamıyor oluşumuzdur. Türkiye genelinde evler çoğunlukla 3+1 şekilde olup 4+1 evler yeni yeni çoğalmakta daha üstü odaya sahip olanlar ise çok sınırlı sayıda ve çok yüksek fiyatlara satılmakta. Hal böyle olunca ev içerisnindeki odalar yetersiz gelmekte ve çoğuklar genellikle aynı odaya yatırılmakta. Ya da salon oturması ayrı yapılmak yerine ikisi bir arada kullanılıp çocuklara farklı odalar verilmekte. Fakat ülkemizde salon oturma odası bir arada kullanımı çok yaygın olmamakta ve 3 ve üstü sayıda çocuk sahibi olan ebeveynler mecburen çocukları aynı odada yatırmak zorunda kalmakta.

Bizde 3 çocuk ve üstü çocuk sayısına sahip, kalabalık aileler üşünülerek yapılmış 3 kişilik ranza modellerini sizlerle paylaşak istedik. 3 kişilik ranzalarda genellikle çalışma şekli alttan ya da kenarlardan çıkan bir gizli yatak şeklide olmakla birlikte diğer ranzalardan çok fazla yer kaplamayan, kullanışlı modeller olarak tasarlanmışlar.

Siz de 3 kişilik bir ranza modeli arayışı içerisinde iseniz resim galerimizi ziyaret edebilirsiniz.

3 Kişilik Ranza Modelleri Resim Galerisi

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir