Ev Aksesuarları

24 Parça Yemek Takımı Modelleri

Yeni evleneceklerin ya da evini yenileyenlerin mağaza mağaza dolaşarak en uygun fiyatlı ve en güzel modelleri olanlarını bulmaya çalıştığı yemek takımlarına karar vermek çok zordur. Altı kişilik ya da 12 kişilik olmak üzere çeşitlenen bu takımların daha fazla kişilik olanlarını da bulmak mümkündür. Altı kişilik olanların içinde ise en popüler olan 24 parça yemek takımı modelleri ve çeşitleridir. Yemek takımı denildiğine bakmayın, içerisinde pasta ve tatlı dahil bir çok ihtiyacı karşılayabilecek malzemeler de vardır.

24 parça yemek takımı fiyatları tamamen marka ve modeline göre değişmekle birlikte hangi zamanda aldığınıza da bağlıdır. Yani tam düğün sezonu olan yaz başında ve yaz boyunca almak yerine markaların tamamının indirime girdiği indirim sezonlarında satın alma yaparsanız çok daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Ayrıca seramik olmasına, porselen olmasına ve el yapımı ya da fabrikasyon olmasına göre değişir.

En şık misafirlik yemek takımları

Yeni evlenecek çiftler genelde iki farklı yemek takımı alış verişi yapar. Bunlardan bir tanesi uygun fiyatlı ve biraz daha kalitesi düşük yemek takımıdır. Diğer ise bütçeye göre değişmekle birlikte çok daha şık ve kaliteli yemek takımlarıdır. Bu yemek takımları sadece yemeğe davet edilen misafirler için vitrinden çıkarılır. Sonrasında özenle temizlenir ve özenle korunur. Günümüz yemek takımlarının hemen hemen hepsi bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliğine sahiptir. Yani en değerli misafir yemek takımlarınızı güvenle bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Isterseniz kurulam kısmından önce durdurup su lekesi olmaması için kendiniz kurulama bezi ile kurulayabilirsiniz.

Farklı özellikleri olan yemek takımları

Porselen mağazalarında sizlerin de dikkatini çekmiştir, artık çok farklı özelliklerde yemek takımları hazırlanmaya başlandı. Karaca 24 parça yemek takımı gibi bazı yemek takımları gerçek incilerden hazırlanmış koleksiyonlar sunmaya başladı. Bu koleksiyonlar yeni ve farklı olması sebebi ile diğer bir çok markadan ayrışıyor.

Fiyatları da kalitesi kadar önemli diyenlere

Porselen yemek takımları hem sağlık açısından hem de kullanım ömrü açısından en iyi yemek takımlarıdır. Tabi bunların içinde de ekonomik yemek takımları olduğu gibi oldukça yüksek fiyatlı, altın işlemeli el yapımı takımlar da yer alır. Ünlü markalar yerine daha bilinmeyen markaların takımları diğerlerine göre daha uygun fiyatlı olacaktır.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir