Genel Dekorasyon

2020 Yılı Yeni Mobilya Renk Kartelası

Düz renklerin eskiye göre fazla rağbet görmediğini görebiliyoruz.Bugün Ankara Siteler de ankara iç mimar  renk üzerine master yaparak bizlere en güzwel renk uyumlarını anlatmaktadır.Mobilya renk kartelaları 2020 yılında da yeni moda renkler ile adeta göz boyadı.Kartelalar oturma grubu ve mobilya aksesuar ürünleri de dahil bir çok üründe göz alıcı renkler ile bu seneki yerini aldı.

 

Karışık tonların yanında kırmızı ve mavi renkler ile beraber antrasit ve aliminyum rengi de bu seneki moda renkler arasına girdi.Bu sene ahşap modeller geçen senelere göre biraz fazla rağbet görsede metalik renkler göz alıcı duruyor.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir