Düğün Paketleri

10 Bin Lira Bütçe İle Alınabilecek Mobilya Düğün Paketi Seçenekleri

1. Mondi İle Evlenmeye Hazırsın

Uygun fiyatlarla evinizi döşeyin mondi şıklığın ve zarafetin yeni adı evinizde spor şıklığı istiyorsanız alize düğün paketi tam size göre üstelik sadece 9.990,00 TL

Düğün paketleri yatak odası, yemek odası ve koltuk takımından oluşmakta. özel olarak bir bütün halinde tasarlanmış. Koltuk Takımı 3+3+1 şeklinde. Yataklı ve sandıklıdır. TV Ünitesine, 127 cm kadar televizyon konulabilecek durumdadır. Aksesuarlar ve yatak dâhil değildir.

Tüm ürünler 2 yıl garantilidir.

Ürünlerde kanserojen madde içermeyen 1.kalite melalin kaplı yonga levha kullanılmış.

Tüm ürünler TSE güvencesi belgelerine sahiptir.

Evinize güzellik ve huzur getirecektir

2.Lobbo İle Şıklığın Tanımı

Lobbo düğün paketi ile yılın fırsatı ayağınıza geldi

Evlenmek için can atacaksınız lobbo düğün paketi derinin koltuklarınızla uyumu loş bir hava içinde romantik bir ortam üstelik sadece 8.890,00 TL.

Düğün paketimiz yatak odası, yemek odası ve koltuk takımından oluşur. Koltuk Takımı 3+3+1 şeklinde verilmektedir. Ürünler Ankara mobilya markasına tabidir. Ürünler kaliteli ve kullanışlı bir yapıya sahip. Ve her yaşa hitap eden bir mobilya paketidir

3.Valentin Paketi İle Hayallerinizdeki Ev Artık Çok Daha Yakın

Valentin paketi ile bahar şenliği kapınızda eviniz cıvıl cıvıl renklerle ucuz fiyatlarla dolsun istiyorsanız valen tin düğün paketi tam size göre üstelik yeni evlenecek çiftlerimize özel sadece 9.960 TL.

Yatak odasına Gardırop, karyola, Şifonyer, Puf ve 2 adet Komodin bulunmaktadır. Yemek odasına Konsol, Masa, TV sehpası, Gümüşlük ve 6 adet sandalye bulunur. Koltuk Takımı 3+3+1 olarak pakete dâhildir.1 adet üçlüsünde yatak olma özelliği mevcut. Düğün paketi içerisinde Valen tin Yatak Odası, Valen tin Yemek Odası ve Çağın koltuk takımı yer alır. Ürün 2 yıl garantilidir. Koltuk takımında 2 adet üçlü ve 1 adet tekli koltuk bulunur.

Özenle seçilen kumaşı ve ekstra kalitesi ile test değerlerinde standartların üzerinde dereceler alan bir model olarak karşımıza çıkmış. Ve mükemmel bir uyumla görücüye çıkmıştır valentin doğal mor rengi herkesi etkilemiş ve mobilya sektöründe yeni Bir çığır yaratmıştır valentin paketi göze ve gönülle hitap eden fiyat olarak en uygun mobilya paketi seçeneğidir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir